The Dream feat. Pusha T – Dope Bitch / Pusha T – Exodus 23:1

Ska säga det rakt ut, jag är en sjuk Pusha T fanboy. (No) Malice ger en bra balans i gruppen men när de nu gör sina egna grejer så är Pusha så sjukt långt före. Det är fortfarande koks prat och skryt, men mer förfinad och till helt nya sound, vem kan kräva mer.

Jag fnissade lite när det kom ut att Push och Dream jobbade ihop, hur fan skulle det sluta? Kärleksballader? Såklart inte, borde vetat bättre. Istället har Dreams avskalade sound blivit ett tivoli för Pushas flow och gett en annan slags atmosfär till verserna. Dope Bitch är old-school Pusha, vi snackar Lord Willing Pusha. Tycker det är extremt humoristiskt hur han spinner balladen till ghettokoksflippande snack.

Om Dope Bitch var deras lättsamma låt så är följade inte det, Exodus 23:1 kom ut för ett tag sen och många har nog redan hört/sett denna. Årets hårdaste låt? ja. Den fick lite onödigt mycket press för att att den halshugger Wayne och Drake och inte för hur grymt uppbyggd den är. The Dream gör sitt magiska på beatet och sätter stämningen för Hell Hath no Fury Pusha.

Push kommer nog aldrig bli så stor som sin mentor Kanye men när det kommer till hans niche, finns det ingen just nu som gör det bättre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: