The Combat Jack Show – DJ Clark Kent (intervju)

Jag är sjukt stort Jay-Z fan och DJ Clark pratar mycket om hur han starta sin karriär men sista hälften av intervjun handlar pretty much bara om Jay.

Han pratar om hur han tidigt visste att Jay var bäst medan Grand Master Flash och andra var fett sura och inte fattade. Hur KRS-One inte ville ha han på 5 Boroughs låt.

Han berättar även att han inte kunde signa Nas för han inte hade en demo medan Das EFX hade det och Nas har länge sagt att han blev dissad för Das. Han berättar även hur han hade möjlighet att skapa en super label för han trodde han hade Jay, Sauce Money, Jaz-O, Nas och Das. Men saker  föll ju inte på plats, Clark var A&R på Atlantic och Sylvia Rhone inte ville ha Jay och Nas hade inte en demo (lol… fattar ni hur bra tekniken är nu för tiden?).

Han pratar om hur han är nöjd att han inte joina Roc-a-Fella för han fortfarande är vän med både Jay o Dame inte ville hamna mitt i skiten.

Han pratar även om Biggie, snubben hade kontakter överallt. Han var på turné med Big och försökte få folk att lyssna på Jay och alla bara skakade på huvudet, det var inte förrens Dead Presidents som Big fick respekt för han. Han berättar också hur de två hade genuin respekt för varandra och hur de tyckte den andra parten var bäst, kul att höra verkar som om all den där homie grejen är sann.

Han berättar massa annat om skillnaden med MC och rappare, vem som är bra nu, vem som aldrig fick en chans (han nämner Jadakiss..). Plus berättar att skit rappare som Lil B är stora för folk tror de kan bli han lol.

Sjukt intressant!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: