T.I. – Go Get It

Nyaste videon från kommande albumet. Vettefan alltså, T.I. är i någon no-mans land just nu, den här låten är ganska bra och han har släppt några bra grejer innan. Men hans buzz blev så stort med Paper Trail och sen vet vi ju vad som hände, han åkte till fängelse så hans mainstream succé tog inte bara slut utan gjorde ett rejält magplask. Sen när han väl kommer ut så släpper han en helt OK skiva men sen åker idioten in i igen. Så istället för att börja bygga uppåt igen så dök buzzet ner igen.

Problemet är då att han inte kan släppa något för att kunna nå den publiken som hitta han med den där Rihanna låten och samtidigt har intresset för han i hardcore hiphop svalnat. Frågan är då vad han ska göra? Jag gillar det han gör med Young Jeezy (som också har det hårt) med att bygga upp Atlanta igen så jag tvivlar inte att han kommer tjäna pengar och få någon hit men hans glansdagar är över. Han verkar själv lite förvirrad av vad han vill göra, om han ska vara Trap Muzik eller försöka få gå till radio, tur nog har han ju B.o.B signat till sig själv och förutom att det ger han lite pengaflöde så kan han sno lite shine från han.

Dock måste jag säga att Castle Walls låten från förra skivan med Christina Aguilera var en juvel som inte kom ut, förmodligen för fängelsesemestern. Den kunde blivit hans räddning…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: